fav_wish

FAVORIETEN & WISHLIST juni ’17

Even geen video, want ik voel me niet al te best. Maar dat betekent niet dat ik geen wishlist heb haha 😉 dus deze week in artikelvorm. Ook leuk voor de afwisseling toch?

Favorieten

H&M slippers voor jongens maat 24

slippers hm 19,99

Eerst een grote favoriet! Ik vind het voor jongens maar lastig om leuke slippers te vinden. Teenslippers daar wil Mason (nog) niet aan en ik vind sandalen niet mooi. Vorig jaar had ik sandalen met legerprint, die waren oke, maar nu lukte het me maar niet om iets te vinden. Tot ik vorige week met een missie het Stadshart inliep.. en die missie best wel snel slaagde. Deze slippers (of stiekem toch sandalen?) kosten 19,99 euro en zijn wat mij betreft stoer genoeg. En om even pedagogisch verantwoord te blijven, er zit een prima zooltje onder en z’n voetjes passen er goed in. Erg blij met deze vondst en onze peuter loopt er ook al een week heerlijk op!

NIVEA Sun Kids protect & sensitive 50+

zonnebrand

Favoriet 2 is zonnebrand! Superduperbelangrijk in deze periode, zelfs als het niet zo warm is. Nu heeft Mason mijn roomblanke (zeg maar gerust sneeuwwitte) huidje geërfd en dat betekent dat hij de 50+ protection wel verdient. Nu geloof ik de verhalen wel, dat je ook kinderen met meer tint heel goed moet insmeren maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Jayden heeft als buitenkind al wel een buffer opgebouwd maar die smeer ik ook lekker in met dit. En mezelf ook. En Sjors ook want die wil gewoon niet verbranden en pakt gewoon wat voorhanden is haha! Extra fijn vind ik dat er geen parfum, kleurstof en parabenen aan toegevoegd zijn en dat deze versie “extra waterresistent” is, for what it’s worth zeg maar want met twee van die waterratten is dat wel fijn.

Wishlist

Russell Hobbs Precision Control waterkoker

russell & hobbs precision control 47,99 coolblue

Letterlijk gisteren kapte onze waterkoker ermee. Ik heb een paar keer goedkope glazen waterkokers van bijvoorbeeld Action en Big Bazar gehaald. Prima, maar gauw stuk. Nu heb ik geïnvesteerd in wat ik denk dat een goede is, en deze mooie komt aanstaande woensdag binnen! Je kunt de temperatuur instellen, hij is dubbelwandig en dus verbranden ik en de jongens onze handen er niet aan en hij houdt het water ook nog eens 40 minuten lang warm, ideaal voor vriendinnenavondjes. En, niet onbelangrijk wat mij betreft, ook nog eens een mooi design! Deze waterkoker kost 47,99 en heb ik besteld bij Coolblue. Dus bijna wishlist-af 😉

Glazen limonadetap

limonadetap hema 10 euro

Bijna twee jaar geleden was het alweer toen een van mijn vriendinnen trouwde. Een werkelijk prachtige bruiloft van drie dagen lang in de Belgische Ardennen, alles tot in de puntjes verzorgd. Deze limonadetaps stonden er en waren de hele dag gevuld met lekker water met munt en citroen en limonade. Deze glazen van Hema (10 euro) vind ik echt prachtig, maar ik denk dat ik voor nu een plastic versie ga kopen. De jongens moeten deze warme dagen veel drinken en als ik nu een lekkere volle tap neerzet, stimuleert dat hopelijk om meer te drinken. Ikzelf heb er ook plezier van want ook ik kan nog weleens vergeten om te drinken.. Die glazen tap komt er dan wel als ze wat groter en voorzichtiger zijn 😀

Zwembanden Xenos

zwembanden xenos

Ohh die zwembanden van tegenwoordig! Blijven nog wel even op de wishlist staan want geen idee waar ik ze zou moeten gebruiken. Maar ik vind ze wel enorm leuk, vooral die watermeloen.

Behang Isabelle

behang isabelle kwantum 17 euro

Een interieurding kan natuurlijk niet ontbreken op mijn wishlist. Hoewel we nog erg in de verbouwmodus zitten, begint het opbouwen en inrichten van de tweede etage in zicht te komen. Dit behang van Kwantum (17 euro per rol) kwam ik tegen en blijft me fascineren, hoewel ik insecten echt walgelijk vind. Het is het zwart-witte en de combinatie met de planten die het zo gaaf maakt. Eens even bedenken hoe en waar ik dit pareltje kwijt kan.

Rond strandkleed

strandkleed zeeman

Heb je ze al gespot op de stranden? Een strandlaken is tegenwoordig zooooo 2016. Overal en nergens kun je deze ronde strandkleden vinden. Van high-end webshops tot bijvoorbeeld deze van Zeeman voor 9,99 euro. Voor mezelf is 150 cm denk ik toch te klein, want ik lig graag met zo min mogelijk lijf op het zand, maar als je echt een klein kindje hebt is het volgens mij heerlijk om zo’n kleed te hebben waar-ie naar hartelust op kan spelen.

Whipped shower cream

whipped shower cream hema

Een beetje een gek plaatje, maar ik kon ze niet vinden op de website van Hema, deze whipped shower creams. Zou dit de nieuwe douchefoam worden? Het ziet eruit alsof je botercrème van een cupcake op je smeert. Erg benieuwd naar deze douchecrème!

Dat waren mijn favorieten en wishlist van deze maand! Ik hoop dat je het weer een leuk lijstje vond, zitten er voor jou ook favorietjes bij? Of heb je al een van deze producten gebruikt? Let me know!